Het klinkt zo eenvoudig: ‘Wij nemen uw zorg(en) uit handen’. De kunst is om het waar te maken. Pleijsier Bouw en Onderhoud ontzorgt, zodat u zich volledig op uw corebusiness kunt richten. Dit alles met een flinke dosis lef, motivatie en vakkundigheid.

Doen wat we zeggen en vooral zeggen wat we doen.  In Pleijsier vindt u een no-nonsense partner die niet alleen betrouwbaar is, maar waar aandacht en betrokkenheid recht uit het hart komen.

Onze opdrachtgever staat altijd op 1.

 

Onze service en diensten worden continu bijgesteld en aangescherpt. Zo bieden wij onze diensten aan op de zakelijke markt, verzorgen wij projectcoördinatie en doen wij utiliteitsbouw voor commerciële en niet-commerciële opdrachtgevers, zoals gemeentes, overheden, scholen, winkelcentra, hospitality en automotive. Als leerbedrijf delen wij deze kennis ook graag met de volgende generaties.

 

Betrouwbaar

Kwaliteit kun je leveren, betrouwbaar moet je zijn. Dat zit als kernwaarde vastgetimmerd in onze bedrijfsvoering. Tijd is tijd, afspraak is afspraak. Zo blijven wij met beide benen op de grond en weten opdrachtgevers dat zij op ons kunnen blijven bouwen. Het lijkt vanzelfsprekend. Voor ons is het dat ook.

Betrokken

Het klinkt zo eenvoudig: ‘Wij nemen uw zorg(en) uit handen’. De kunst is om het waar te maken. Ons dynamische team bestaat uit mensen-mensen die in verbinding staan met opdrachtgevers en hierbij een proactieve houding innemen. Blijven aanscherpen. Van begin tot eind. Samen.

Klantgericht

In ons vindt u een nuchtere partner. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, onderhoud of renovatie, ons team is in staat om de opdrachtgever en zijn corebusiness centraal te stellen. Zowel op het bouwproject als vanuit ons kantoor zoeken wij naar de beste oplossingen en stralen wij vertrouwen uit.

Pleijsier Vastgoed Verduurzaming

Ook bij Pleijsier Bouw en Onderhoud is er al langer aandacht voor duurzaamheid. Met Pleijsier Vastgoed Verduurzaming geven wij onze groene ambities een eigen gezicht en willen wij de energietransitie in de vastgoedsector verder versnellen.

Pleijsier Vastgoed Verduurzaming bouwt aan het vastgoed van morgen met de energie van vandaag en is specialist op de Nederlandse vastgoedmarkt als het gaat om duurzaamheid. Met onze expertise begeleiden we onze klanten bij het volledige verduurzamingsproces van hun commerciële vastgoedportfolio, van advies en kostenraming tot uitvoering en certificering.

Meer informatie over Pleijsier Vastgoed Verduurzaming.

BREAAM en Frisse Scholen
BREEAM-NL is sinds 2009 de certificeringsmethode voor een duurzaam gebouwde omgeving. Met deze methode kunnen projecten worden beoordeeld op integrale duurzaamheid. Met een duurzaam gebouw bespaar je op je operationele kosten, is er aandacht voor het binnenklimaat en is het gebouw bestendig tegen plotselinge gebeurtenissen. Pleijsier Bouw en Onderhoud biedt de mogelijkheid om ook uw gebouw te kronen met een BREAAM certificaat.

Een Frisse School is een schoolgebouw (basis- of voortgezet onderwijs) met een laag energieverbruik en een gezond binnenmilieu. In een Frisse School is aandacht voor energie, luchtkwaliteit, temperatuur, licht en geluid. 

Ons project Theo Thijssenschool Amsterdam  is bekroond met een Frisse Scholen Certificaat Klasse B, de op een na hoogst mogelijke certificering binnen Frisse Scholen.

Pleijsier Hotelrenovatie

Pleijsier Hotelrenovatie kenmerkt zich door de expertise op het gebied van hotelrenovaties en verdient daardoor een eigen discipline binnen Pleijsier Bouw en Onderhoud. Pleijsier Hotelrenovatie richt zich op het renoveren en verbouwen van bestaande hotelgebouwen en het afbouwen van nieuwe hotelgebouwen van landelijke hotelketens. De uitgangspunten bij deze projecten zijn moderniseren, verduurzamen en toekomstbestendig maken.

Een professionele partner met talloze referenties, specialistische kennis en het vermogen om in de huid van de hotelier én de hotelgast te kruipen.

Meer informatie over Pleijsier Hotelrenovatie.

Onze mensen

Een winkelcentrum bouwen, een hotel transformeren; wat we doen maakt ons als bouwbedrijf misschien niet speciaal. En toch zijn we al 25 jaar succesvol. Hoe we dat doen? Door vast te houden aan onze cultuur als familiebedrijf en aandacht te hebben voor elkaar.

Als Erkend Leerbedrijf hebben wij de eer om leerlingen en stagiaires van verschillende niveaus en scholen te mogen begeleiden. Onze Leermeesters stomen deze jonge vakmannen en vrouwen klaar voor een baan in de bouw d.m.v. coaching en training. Ze draaien mee op uitdagende projecten, zijn aanwezig tijdens (in)formele momenten en proosten met ons op het weekend tijdens de VrijMiBo.

En natuurlijk hopen we ook nog iets van hen te leren. Dat is iets moois doen met je vakmanschap!

 

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van het (ver)bouwen en transformeren van bestaande en nieuwe gebouwen naar de duurzame standaard van deze tijd? En heb jij zin om aan de slag te gaan bij ons mooie bouwbedrijf met eigen hotel- en duurzaamheidsafdeling: Pleijsier Hotelrenovatie & Pleijsier Vastgoed Verduurzaming? Bekijk onze vacatures!

‘Pleijsier Bouw en Onderhoud heeft mij de kans gegeven om door te groeien van timmerman naar uitvoerder. Hierdoor kreeg ik de kans om mooie projecten te mogen begeleiden. 

Jan Beens

Uitvoerder