Pleijsier Bouw en Onderhoud levert winkelcentrum De Gaarde op aan Blauwdruk Investeringen

August 26, 2022

Pleijsier Bouw en Onderhoud heeft net voor de bouwvak het vernieuwde winkelcentrum De Gaarde in Nieuwegein opgeleverd aan Blauwdruk Investeringen.

Een moderner uiterlijk en meer parkeergelegenheid. Dat was de wens van de Gemeente Nieuwegein en buurtbewoners uit de wijk Batau Zuid. Buurtgenoot Tineke van der Heijden (65): "Het zag er wat armoedig uit, maar de werkzaamheden hebben gezorgd voor een flinke kwaliteitsimpuls".

Het centrum is op de begane grond aan de buitenzijde gemoderniseerd en Jumbo supermarkt is vergroot. Het Chinees restaurant is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor nieuwe parkeerplaatsen en een beter gesitueerde laad- en loszonde. Intern zijn de trappenhuizen en bergingen uitgebreid en vernieuwd.

De bewoners zijn blij, omdat naast de upgrade van de wijk ook een oplossing is gevonden voor het laden en lossen. De toekomst van het centrum is hiermee gegarandeerd!

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of contact met ons opnemen?

Gebruik onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Pleijsier Bouw en Onderhoud zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Pleijsier Bouw en Onderhoud

Adres:
De Blokmat 7
8281 JH Genemuiden

Postbus:
Postbus 72
8280 AB Genemuiden.

038 385 5049

info@pleijsierbouwenonderhoud.nl