Pleijsier Bouw en Onderhoud lanceert nieuw label voor verduurzaming vastgoedbranche

January 23, 2024

Wij, Pleijsier Bouw en Onderhoud, doen het al jaren… bouwen aan het vastgoed van morgen. Elke dag zetten we ons met frisse energie in voor een toekomstbestendige vastgoedsector. Wat nog ontbrak was een label en natuurlijk een logo om onze groene ‘tak van sport’ een eigen gezicht te geven.

Met Pleijsier Vastgoed Verduurzaming willen wij als bedrijf de energietransitie in de vastgoedbranche verder helpen versnellen en onze klanten begeleiden bij het volledige verduurzamingsproces van hun commerciële vastgoedportfolio, van advies tot uitvoering.

Berry Eenkhoorn: "Mij is gevraagd of ik de kar wil trekken en het eerste aanspreekpunt wil zijn. Dat is natuurlijk een eer, maar het gaat niet om mij. Ik heb gewoon het geluk dat ik onderdeel mag zijn van een mooie club kundige mensen. Met hen bouw ik aan het vastgoed van morgen.”

Lees het volledige interview met Berry hier of kijk op de website van Pleijsier Vastgoed Verduurzaming voor meer informatie.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of contact met ons opnemen?

Gebruik onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Pleijsier Bouw en Onderhoud zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Pleijsier Bouw en Onderhoud

Adres:
De Blokmat 7
8281 JH Genemuiden

Postbus:
Postbus 72
8280 AB Genemuiden.

038 385 5049

info@pleijsierbouwenonderhoud.nl